Activiteiten

Naast het uitgebreide lespakket voor tennis en padel, is MY-Tennis er ook voor extra activiteiten. Te denken valt aan tennis- en padel clinics als een leuk uitje voor groepen, onvergetelijke zomerkampen voor MY-Tennis jeugd en leerzame kennismakingsdagen met tennis voor groepen schoolkinderen.

Competitietraining

Twee keer per jaar is heel tennissend Nederland in de ban van de competitie. In het voor- en najaar gaan veel spelers twee maanden lang wekelijks de strijd met elkaar aan. Om in topvorm te zijn voor de wedstrijden geeft MY-Tennis speciale competitietrainingen in aanvulling op de reguliere lessen.

E

Clinics

E

Zomerkampen

E

Schooltennis

E

Competitietraining

Aanbod

Clinic

Op zoek naar een actief groepsuitje? Dan is een MY-Tennis Clinic het antwoord. Onder leiding van Yoeri en/of Michiel ga je als groep aan de slag met een snelheidsmeter en is er aandacht voor groundstrokes, opslagen, netspel, tactiek, dubbel & mix en veel meer. 

Zomer

Kamp

Elk jaar staat in juli het driedaagse MY-Tennis Kamp gepland bij VLTV Vinkeveen. In de ochtenden wordt actief getennist onder begeleiding van Yoeri en Michiel. ’s Middags is er tijd voor andere sportactiviteiten en tenniswedstrijden. Per niveau en leeftijd wordt uiteraard rekening gehouden met balsoorten en baanafmetingen.

MY-Tennis verzorgt elke dag een lunch, tussendoortjes, limonade, prijzen, verrassingen en meer. Bovendien krijgen alle deelnemende kinderen bij aanvang een MY-Tennis shirt.

De kampen zijn geschikt voor leden van VLTV Vinkeveen en TV Nieuwveen van 5 t/m 17 jaar, die in het bezit zijn van een zwemdiploma.

School

Tennis

Voor scholen in het basisonderwijs heeft MY-Tennis een speciaal programma op maat. Schooltennis vindt plaats in de gymzaal en/of op de banen van een tennisvereniging. De aandacht ligt op oog-hand coördinatie, timing, mikken en balans. De basisslagen van tennis (forehand, backhand en service) komen aan bod, evenals tennissen met een maatje.

Contact

VLTV Vinkeveen
Mijdrechtse Dwarsweg 2
3645 GA Vinkeveen

TV Nieuwveen
Ursulapad 1
2441 BZ Nieuwveen

Michiel
06-41314729

Yoeri
06-15083307

info@my-tennis.nl