Over ons

MY-Tennis is de enige tennis- en padelschool in de gemeente de Ronde Venen en omstreken. Al jarenlang zijn Michiel Panhuizen en Yoeri Maijer actief in het trainen en begeleiden van tennissers van alle leeftijden en niveaus. Tennisles van jong tot oud, van beginner tot topspeler is het devies bij MY-Tennis. Het grote enthousiasme bij Michiel en Yoeri gaat gepaard met deskundigheid, ervaring en een aanhoudende zoektocht naar verbetering.

MY-Tennis is het hele jaar door actief met zomer- en wintertrainingen. Lesdata worden daarbij afgestemd op de schoolvakanties in de regio. Uitgevallen lessen door slecht weer of ziekte worden op een later moment en in overleg met de leerlingen ingehaald.

De clubs waar wij lesgeven zijn VLTV Vinkeveen en TV Nieuwveen. Nadat in Vinkeveen in de zomer van 2019 twee padelbanen zijn aangelegd, is MY-Tennis tegenwoordig ook een padelschool. Yoeri en Michiel zijn door de Nederlandse Padelbond gecertificeerd en hebben de snelst groeiende sport van Nederland volledig in hun hart gesloten.

MY-Tennis staat voor kwaliteit, maatwerk, flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Michiel en Yoeri zijn altijd bereid tot overleg om tot de beste oplossingen te komen voor leerlingen en beleven het trainersvak dag in dag uit met het grootst mogelijke plezier. 

Yoeri Maijer

Yoeri is geboren in Amsterdam en woont in Vinkeveen. Hij is pas dertig jaar jong, maar heeft al een bak aan ervaring opgedaan bij verschillende clubs als tennistrainer, hoofdtrainer en coach. Bovendien heeft Yoeri tot zijn 16e topsport bedreven en is hij tot speelsterkte 2 en de top80 van Nederland gekomen. 

Met al zijn persoonlijke ervaringen op topniveau in Nederland heeft Yoeri in 2014 met Michiel MY-Tennis opgericht en weet hij het beste uit zijn leerlingen te halen. Het tweetal is gezamenlijk verantwoordelijk voor de algehele leiding van MY-Tennis en Yoeri is hoofdtrainer van VLTV Vinkeveen.

Opleiding

KNLTB A- en B licenties

KNLTB Tenniskids

TopCoach Certificaat NOC*NSF

NPB Certificaat Padel instructeur

%

Gedreven

Tennisclubs

Leerlingen

Michiel Panhuizen

Michiel is een Rotterdammer, maar woont inmiddels in Wilnis. Met zijn aanstekelijke enthousiasme slaagt hij er al 25 jaar in zowel kinderen als ouderen aan te spreken en met een glimlach zijn lessen te leiden. Al tijdens zijn opleiding tot vakleerkracht bewegingsonderwijs heeft Michiel zijn tennislicentie A gehaald en geeft hij anno nu naast zijn drukke schema als tennis- en padelcoach ook gymles op drie basisscholen. 

Vanaf 2014 staat Michiel samen met Yoeri aan het roer van MY-Tennis, waarbij hij al zijn ervaring uit het onderwijs vlekkeloos toepast op de tennis- en padelbanen van VLTV en TV Nieuwveen.

Opleiding

KNLTB A licentie

KNLTB Tenniskids

ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding)

Fitnessinstructeur & Zwemonderwijzer

NPB Certificaat Padel instructeur

Contact

VLTV Vinkeveen
Mijdrechtse Dwarsweg 2
3645 GA Vinkeveen

TV Nieuwveen
Ursulapad 1
2441 BZ Nieuwveen

Michiel
06-41314729

Yoeri
06-15083307

info@my-tennis.nl